Οι τρεις τελευταίες εβδομάδες του χρόνου είναι μια μοναδική ευκαιρία να μοιραστώ μαζί σου 3 ευχές, με τη δύναμη των θετικών δηλώσεων. Διάβασε τις ευχές αυτές δυνατά και πολλές φορές και άνοιξε την πόρτα στο 2017 με θετικότητα και πίστη.

Υπάρχουν πολύ λίγα πράγματα που αναζητώ στις σχέσεις μου. Και η ευτυχία είναι το πρώτο. Ο στόχος μου είναι να διατηρώ φιλίες με ανθρώπους, των οποίων τα λόγια και οι πράξεις συμβάλλουν σε ένα θετικό τρόπο ζωής. Το δέσιμό μας είναι δυνατό και διαρκεί στο χρόνο.

Οι φίλοι μου προέρχονται από διαφορετικούς κόσμους, όμως όλοι έχουν κάτι κοινό: είναι θετικοί. Αυτό το χαρακτηριστικό με έλκει σε αυτούς και είναι το βασικό κριτήριο επιλογής μου. Η ενέργειά μου ενώνεται μοναδικά με τη δική τους.

Επιλέγω φίλους που ενδιαφέρονται για την ευημερία μου. Έχοντας ειλικρινείς ανθρώπους στο πλευρό μου νιώθω ασφαλής και προστατευμένος. Η σκέψη τους και το νοιάξιμό τους με κάνουν να νιώθω τη θέρμη της αγάπης. Ανταποδίδω, προσφέροντας τη φροντίδα μου.

Οι σχέσεις μου με κάνουν να νιώθω πληρότητα όταν υπάρχουν ουσιαστικές και γεμάτες νόημα συζητήσεις μεταξύ μας. Μου αρέσει να ξέρω ότι ότι ο άλλος έχει ανοιχτό μυαλό και ανοιχτή καρδιά.

Αναζητώ σχέσεις με ανθρώπους που μου επιτρέπουν να εκφράζω τη γνώμη μου ελεύθερα. Η αποδοχή είναι μια έμπρακτη απόδειξη του πόσο ανοιχτός είναι κάποιος. Είμαι ευτυχισμένος όταν συναντώ ανθρώπους που σέβονται την δική μου οπτική σαν να ήταν δική τους.

Όταν μοιράζομαι κοινά ενδιαφέροντα με τους φίλους μου, αυτό με κάνει ευτυχισμένο.

Σήμερα, οι σχέσεις μου με τους άλλους βασίζονται στο πόσο ευτυχισμένο με κάνουν να νιώθω. Σήμερα δεσμεύομαι να ξεπερνώ τα επιφανειακά χαρακτηριστικά των ανθρώπων και να κοιτάζω πιο πολύ στην καρδιά και την ψυχή τους. Τα εσωτερικά χαρακτηριστικά ενός ατόμου, καθορίζουν την ικανότητά του να παράγει και να μοιράζεται την ευτυχία.

Εμπιστεύομαι το κριτήριό μου και κάνω καλύτερες επιλογές σχέσεων, απαντώντας στις παρακάτω ερωτήσεις:

1/ Ποια από τις σχέσεις μου με κάνει να αμφιβάλω σε σχέση με το πόσο καλά ανταποκρίνεται στην επιθυμία μου για ευτυχία;

2/ Πως μπορώ να ενεργήσω έτσι ώστε να αποκαταστήσω μία σχέση μου που έχει πληγωθεί από λόγια και πράξεις;

3/ Ποια είναι μερικά από τα δυνατά σημεία στα οποία επιλέγω να εστιάσω σε κάθε νέα σχέση που θα δημιουργήσω;