Η αλλαγή είναι πάντα απλή.

Αν ήδη σκέφτηκες “ναι, σίγουρα!”, να σου απαντήσω: είπα απλή, όχι εύκολη.

Η αλλαγή έχει ένα μυστικό.

Πρώτα, πρέπει να πιστέψεις εσύ ο ίδιος ότι μπορείς να κάνεις το θαύμα. Ναι, μπορείς να κάνεις το θαύμα. Είσαι γεννημένος θαυματοποιός. Αν ανατρέξεις στην παιδική σου ηλικία θα θυμηθείς ότι πίστευες ότι όλα μπορούν να συμβούν. Μεγαλώνοντας, σταδιακά, η πραγματικότητα, οι πεποιθήσεις, το σχολείο, σου έμαθαν ότι “δεν γίνονται θαύματα”. Κι εσύ το πίστεψες. Έχασες την πίστη σου στις εξαιρετικές σου δυνάμεις. Έχασες την πίστη σου, γενικά. Και τα θαύματα σταμάτησαν. Γιατί τα θαύματα δεν γίνονται μόνα τους.

Θέλω να σου πω αυτό που πιστεύω εγώ. Μέσα σε ένα χρόνο, μπορείς να αλλάξεις τα πάντα. Γνωρίζω ανθρώπους που άλλαξαν χώρα και ήπειρο. Άλλαξαν το βιολογικό του ρολόι. Άλλαξαν διατροφή. Άλλαξαν σώμα. Άλλαξαν γλώσσα. Άλλαξαν καριέρα. Άλλαξαν όλα όσα έλεγαν ότι “αποκλείεται” να αλλάξουν. Ανάμεσα σε αυτά, τρόπο σκέψης και συμπεριφορά. Γιατί; Γιατί πίστεψαν στο θαύμα της αλλαγής. Και γιατί έκαναν το μυστικό πράξη.

Δεν λέω πως είναι εύκολο, αλλά το αποτέλεσμα θα σου χαρίσει ένα καλύτερο παρόν και ένα διαφορετικό μέλλον.

Πίσω από το μυστικό, υπάρχει ένα άλλο μυστικό.

“Ξεκόλλησε από τον αργό και βασανιστικό θάνατο της βολής σου. Ξεκόλλησε από τον ‘καναπέ’ της αδράνειας. Ξεκόλλησε από την ‘πολυθρόνα’ του περιορισμού.”

Ένα νέο χόμπυ, μία νέα συνήθεια, ένας καινούριος φίλος, ένας νέος τρόπος να τρως, ένα νέο ωράριο να κοιμάσαι, ένας νέος τρόπος να γυμνάζεσαι, μία καινούρια θετική λέξη, ένας νέος τρόπος έκφρασης, ένα διαφορετικό βιβλίο, μπορούν να είναι η απλή εφαρμογή του μυστικού της αλλαγής. Ναι, μπορείς να το κάνεις.

Δεν υπάρχουν μεγάλα και μικρά μυστικά. Υπάρχουν μικρά και μεγάλα βήματα για να πεις το μυστικό. Και όπως έχουμε πει πολλές πολλές φορές, πολλά μικρά βήματα φτιάχνουν ένα μεγάλο βήμα.

Σήμερα, κάνω το θαύμα!

Σήμερα κάνω αυτά που με κάνουν καλύτερο από χθες!

Αν δεν μπορείς να βρεις τον τρόπο μόνος σου, ζήτα τη βοήθεια του coach!
Ως coach δεν κάνω θαύματα. Μπορώ όμως να σε βοηθήσω να κάνεις εσύ το δικό σου θαύμα! Να δημιουργήσεις τον τρόπο και τις δράσεις για να κλείσεις ή να μικρύνεις το κενό ανάμεσα σε αυτό που είσαι τώρα και σε αυτό που θέλεις να γίνεις. Μάθε πώς, κλείνοντας μία συνεδρία coaching ΔΩΡΕΑΝ ή επιλέγοντας ένα πρόγραμμα coaching! Στείλε μου email στο eleni@liveyourwords.gr ή επικοινώνησε μαζί μου τηλεφωνικά στο 6982 474714.