Επιστρέψαμε στην κανονική μας ροή. Στο εβδομαδιαίο μοίρασμα κειμένων που μας εμπνέουν και μας βάζουν στη δράση, που μας οδηγούν σε συνειδητοποιήσεις, που μας κάνουν να σκεφτόμαστε διαφορετικά, που μας βοηθούν να αλλάξουμε προοπτική και να επιλέγουμε το δικό μας δρόμο.
Καλό Σεπτέμβριο!

Και φυσικά θα είναι καλός, αν εμείς τον κάνουμε καλό.
Ευκαιρία για νέα αρχή, για νέους στόχους.
Ευκαιρία για επιτυχία! Ευκαιρία να τα καταφέρουμε!

Κάθε φορά που σκέφτομαι κάποιον που τα έχει καταφέρει στη ζωή, σκέφτομαι έναν κύκνο να κολυμπάει σε μία λίμνη. Έχεις ποτέ παρατηρήσει πώς κινείται ο κύκνος πάνω στο νερό; Με μεγαλοπρέπεια, υπερήφανεια και χάρη.

Αυτοί οι άνθρωποι είναι, κατά κάποιον τρόπο, οι ίδιοι κύκνοι. Φαίνεται ότι κι αυτοί κινούνται με χάρη, και αυτό γίνεται σχεδόν αβίαστα.

Αλλά αυτό που δεν βλέπουμε συμβαίνει κάτω από το νερό.
Προγραμματισμός, πειθαρχία, σκληρή δουλειά, συνέπεια, επιμονή, συντονισμός. Όλα αυτά, συμβαίνουν κάτω από την επιφάνεια για να γεννηθεί αυτό το μεγαλείο πάνω στο νερό.

Αυτοί οι “κύκνοι” της ζωής, ή όπως εγώ συνηθίζω να τους αποκαλώ “οι καλύτεροι”, ακολουθούν τα δικά τους τελετουργικά, δημιουργούν καθημερινές πρακτικές που τους οδηγούν σταδιακά στα “θέλω” τους, κάνουν δύσκολες επιλογές χωρίς φόβο, αναλαμβάνουν το μερίδιο που τους αναλογεί για ό,τι δεν πηγαίνει καλά στη ζωή τους, σκέφτονται, παίρνουν υπολογισμένα ρίσκα, αξιοποιούν τα χαρίσματά τους, ακούνε, θέτουν στόχους, λένε την αλήθεια, επιλέγουν τα “όχι” και τα “ναι” τους, διευρύνουν τα όριά τους, μαθαίνουν διαρκώς, δεν αποδέχονται τη μετριότητα, αφοσιώνονται στην υπεροχή, γίνονται “παράδειγμα”, βλέπουν δυνατότητες εκεί που οι άλλοι βλέπουν τοίχους, φροντίζουν τον εαυτό τους, χαλαρώνουν, λένε “ευχαριστώ”, είναι παρόντες, εκτιμούν το αγαθό του χρόνου, τολμούν. Κι έτσι καταφέρνουν να ζουν με περισσότερη αυθεντικότητα, χαρά και πάθος.

Η εκπληκτική ζωή δεν είναι ένα προνόμιο για λίγους.
Είναι για όσους διεκδικούν αυτό που τους αξίζει.
Είναι για όσους συνειδητοποιούν τον προορισμό τους σε αυτή τη ζωή. Είναι γι’ αυτούς που πιστεύουν στη μοναδικότητά τους.

Το να ζήσεις τη ζωή που θέλεις είναι απλό.
Ναι, απλό.
Δεν είναι εύκολο. Είναι απλό.
Αυτό που χρειάζεται είναι να εστιάσεις σε αυτά που θέλεις και να δουλέψεις γι’ αυτά.
Ένα μικρό βήμα κάθε μέρα οδηγεί σε σπουδαία και υπέροχα αποτελέσματα.

Τα όνειρα ξεκινούν από ένα σημείο που βρίσκεται πολύ χαμηλά. Αν επιλέξεις να ξεκινήσεις την ανάβασή σου σήμερα, κάποια στιγμή θα φτάσεις ψηλά.

Σου φαίνεται αδύνατο; Ζήτα τη βοήθεια του coach.

Ως coach δεν κάνω θαύματα. Μπορώ όμως να σε βοηθήσω να κάνεις εσύ ένα θαύμα! Μάθε πώς, κλείνοντας μία συνεδρία coaching ΔΩΡΕΑΝ. Στείλε μου email στο eleni@liveyourwords.gr ή επικοινώνησε μαζί μου τηλεφωνικά στο 6982 474714.