Νομίζεις ότι δεν πας πουθενά; Ότι είναι αργά για να ξεκινήσεις κάτι; Ότι δεν αξίζει να συνεχίσεις να προσπαθείς;

Κάνε μία παύση.
Πάρε μια βαθειά ανάσα.
Και σκέψου αυτά…

Η Αθήνα είναι 2 ώρες μπροστά από το Λονδίνο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το Λονδίνο είναι πιο αργό ή ότι η Αθήνα είναι πιο γρήγορη. Και οι δύο πόλεις λειτουργούν στη δική τους “Ζώνη Ώρας”.

Κάποιος είναι ακόμα ελεύθερος. Κάποιος παντρεύτηκε και “περίμενε” 10 χρόνια για να αποκτήσει παιδί.  Ένας άλλος, απέκτησε το πρώτο του μωρό, ένα χρόνο μετά το γάμο του.

Κάποιος αποφοίτησε στην ηλικία των 22 ετών, αλλά πέρασαν 5 χρόνια για να βρει την πρώτη του δουλειά. Ένας άλλος αποφοίτησε στα 27 και βρήκε δουλειά αμέσως.

Κάποιος έγινε Διευθύνων Σύμβουλος στα 25 του και πέθανε στα 50, ενώ ένας άλλος έγινε Διευθύνων Σύμβουλος στα 50 και έζησε ως τα 90 του.

Ο καθένας λειτουργεί με βάση τη δική του “Ζώνη Ώρας”.

Οι άνθρωποι μπορούν να προχωρήσουν στη ζωή μόνο ακολουθώντας το ρυθμό τους. Μόνο όταν συντονιστούν στη δική τους “Ζώνη Ώρας”. Αυτήν βρες κι εσύ.

Οι συνάδελφοί σου, οι φίλοι σου, οι νεότεροι από εσένα, ίσως “φαίνονται” να να είναι πιο μπροστά από εσένα. Ίσως κάποιοι να μοιάζει να έχουν μείνει πίσω.

Μη τους ζηλεύεις, ούτε να τους κοροϊδεύεις. Είναι στη δική τους “Ζώνη Ώρας”. Κι εσύ στη δική σου.

Μείνε δυνατός, παρέμεινε πιστός στον εαυτό σου, εμπιστεύσου τις εμπειρίες που σου προσφέρει η ζωή, δράσε και όλα θα λειτουργήσουν.

Δεν είναι ποτέ αργά…δεν είναι ποτέ νωρίς.
Είσαι πάντα στην “ώρα” σου.

Βρες τη δική σου “Ζώνη Ώρας”!

Θέλεις βρεις τη δική σου “Ζώνη Ώρας” αλλά δεν ξέρεις πώς; Ζήτα τη βοήθεια του coach.

Μάθε πώς μπορώ να σε βοηθήσω, κλείνοντας μία συνεδρία coaching ΔΩΡΕΑΝ. Στείλε μου email στο eleni@liveyourwords.gr ή επικοινώνησε μαζί μου τηλεφωνικά στο 6982 474714.