…γεννήθηκα το 1973 στην Αθήνα. Οι ρίζες μου μοιράζονται μεταξύ Σμύρνης και Κύπρου.

Σπούδασα δημοσιογραφία αλλά σύντομα μεταπήδησα στον Τομέα της Επικοινωνίας, όπου εργάστηκα για 18 χρόνια σε κορυφαίες εταιρείες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, αναλαμβάνοντας το στρατηγικό σχεδιασμό και την υλοποίηση ενεργειών και δράσεων για πολυεθνικούς πελάτες, για τις οποίες απέσπασα δύο βραβεία ERMIS.

Από το 2010, εργάζομαι ως παραγωγός ντοκιμαντέρ συμμετέχοντας στη δημιουργία και παραγωγή σημαντικών και βραβευμένων έργων, για διεθνή τηλεοπτικά δίκτυα.

Το 2014 και έχοντας βιώσει, προσωπικά, την εμπειρία του life coaching, ξεκίνησα την εκπαίδευσή μου στο Life Coaching, ανακαλύπτοντας την ανάγκη μου να μοιραστώ την ενέργεια και το πάθος μου μαζί με όλους όσοι θέλουν πραγματικά να αλλάξουν τη ζωή τους.

Είμαι Certified Coach, κάτοχος Diploma Life & Relationship Coaching,  από το Κολλέγιο Express Coaching – Success Conversion Coaching [Καναδάς/ ICF approved training programme], μέλος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Coaching ICF και του ICF Greece Charter Chapter (μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής του ICF Coachathon 2016/2017/2018, Μέλος της Επιτροπής Εκδηλώσεων και ICW 2017, Μέλος της Επιτροπής Επικοινωνίας 2017 & 2018). Το 2018 ολοκλήρωσα με επιτυχία την εκπαίδευσή μου στην “Εκπαίδευση Ενηλίκων” (πρόγραμμα e-learning του Εθνικού Καποδιστριακού Παν/μίου Αθηνών), ενώ το 2018 ανακάλυψα το ενδιαφέρον μου για το “προσωπικό στυλ” και το πως σχετίζεται με την προσωπικότητά μας και ολοκλήρωσα την εκπαίδευσή μου στο personal styling.

Το 2015 δημιούργησα το Live Your Words | Life Coaching μια πλατφόρμα έμπνευσης και δράσης μέσα από την οποία μοιράζομαι το στόχο μου να υποστηρίζω όλους όσοι θέλουν να μεταμορφώσουν τη ζωή τους και να πραγματοποιήσουν τους δικούς τους μοναδικούς στόχους.

Έως σήμερα, έχω πραγματοποιήσει πάνω από 1,000 ώρες coaching ως Personal Coach, μέσα από συνεδρίες, σεμινάρια και workshops, ενώ αρθρογραφώ τακτικά.

Οδηγός μου είναι η φράση: “αν μπορείς να πεις κάτι, τότε μπορείς και να το ζήσεις!”

Σεμινάρια / Workshops / Pro-bono Coaching

2018

  • “Και να Φαίνεσαι και να Είσαι”, ICF “Σφηνάκια” Coaching

2017

  • “Η θεωρία της Προσωπικής Εξέλιξης”, ICF Coachathon 2ος Μαραθώνιος Coaching για Καλύτερη Ζωή
  • Ατομικές Συνεδρίες Coaching, Athens Job Festival by Skywalker
  • “Πες όχι στο Coaching”, ICF Week – “Σφηνάκια” Coaching

2016

  • “Η μετάβαση από το ΘΕΛΩ στο ΜΠΟΡΩ του εθελοντισμού,  Φεστιβάλ Εθελοντισμού 2016
  • “Γίνε ο Coach σου για μία ώρα”, ICF Coachathon – 1ος Μαραθώνιος Coaching Για Καλύτερη Ζωή
  • Make it Happen! – Κάν’το να συμβεί! – Οι στόχοι του 2016

2015

  • “Διώξε τη γκρίνια από τη ζωή σου”

Βραβεία – Τιμητικές διακρίσεις

  • Τιμητική διάκριση για τη συνεισφορά στις δράσεις του ICF Greece Chapter / Δεκέμβριος 2016
Ως coach δεν κάνω θαύματα. Μπορώ όμως να σε βοηθήσω να κάνεις εσύ το δικό σου θαύμα! Να δημιουργήσεις τον τρόπο για να γεφυρώσεις το κενό ανάμεσα σε αυτό που είσαι τώρα και σε αυτό που θέλεις να γίνεις. Να κάνεις σήμερα αυτό που θα σε κάνει καλύτερο από χθες!

Μέλος