Αύγουστος, ο μήνας των θετικών δηλώσεων

Το μυαλό μου, η καρδιά και η ψυχή μου με βοηθούν να παίρνω σωστές αποφάσεις. Οι σκέψεις μου οδηγούν τις πράξεις μου, το πως και το τι σκέφτομαι με προστατεύουν.

Αποφεύγω να βλέπω μόνο μέσα από τον τρόπο που οι άλλοι βλέπουν τη ζωή. Είναι σημαντικό να σταθμίζω όλες τις πλευρές πριν λάβω μία απόφαση.

Μένοντας ήρεμος και συγκεντρωμένος μπορώ και σκέφτομαι καθαρά και λογικά. Κι έτσι είμαι δίκαιος σε όσα κάνω.  Η οργή και ο θυμός γεμίζουν την ψυχή μου με αρνητικές σκέψεις, γι’ αυτό επιλέγω να εστιάζω στο να διατηρήσω τον έλεγχο των συναισθημάτων μου.

Η αμφιβολία είναι μια κατάσταση που αποφεύγω. Όταν αμφιβάλλω συνήθως οδηγούμαι σε αποφάσεις που αργότερα θεωρώ λανθασμένες. Έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου.

Αντί να σκέφτομαι τις πιθανές αρνητικές εκβάσεις μιας κατάστασης, επικεντρώνομαι στη θετικότητα. Οραματίζομαι την επίτευξη των στόχων μου και αυτό με βοηθάει να αυξάνω το βαθμό της δέσμευσής μου σε αυτούς.

Βλέπω τον εαυτό μου ως νικητή!

Σήμερα, οι σκέψεις μου είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχός μου, γιατί οδηγούν τις πράξεις μου. Χρησιμοποιώντας τη δύναμη που έχουν οι θετικές σκέψεις, θα φέρω στη ζωή μου θετικά αποτελέσματα και θα εκπαιδεύσω το μυαλό μου να εστιάζει στα θετικά.